Actualitat d'EnVi

 

 

A partir de 01.05.13 segueix l'actualitat d'Envi a la pàgina del Facebook: www.facebook.com/enviassociacio i al blog d'Envi Associacio en fase de creació. 

 

 

 

 

 

 


26.04.13 - Espai obert de tècniques energètiques

Hem iniciat les activitats en divendres a les 17:00h. aquest nou espai. 

 

19.04.13 - Taller de Reiki II

Durant aquest divendres hem realitzat un curs de Reiki II al Centre Cívic Cabot i Barba

 

17.04.13 - Arteràpia al Grup Social Andana

Aquí teniu una mostra de les activitats del taller d'arteràpia relacionat amb la primavera fet avui al Grup Social Andana. 

 

 

13.04.13 - Taller de Reiki III

Hem impartit un taller de Reiki III al Centre Cívic Cabot i Barba amb la participació de vuit alumnes. 

 

12.04.13 - Homenatge al grup social Andana

El centre Andana diu adéu al senyor José. 

Foto de l'acte d'homenatge fet al mateix centre. 

 

 

06.04.13 - Col.laboració Quatre Camins

Dos interns de Quatre Camins Solidari, on prestem servei de voluntariat els dissabtes, ens han obsequiat amb un petit concert de cançons d'autor relacionades amb el Reiki. 

 

 

06.04.13 - Taller de Flors de Bach

Vuitena jornada del taller de Flors de Bach, conduïda per la terapèuta Teresa Farre al Centre Cívic Cabot i Barba

 

26.03.13 - Xerrada i Demostració de EFT a l'associació Afimat

La terapeuta Rosa Farré ha ofert aquesta xerrada a l'associació de fibromialgia Afimat en la que ha explicat els beneficis d'aquesta tècnica de salut natural a les 25 persones que hi han assistit. 

 

 

23.03.13 - Taller de Reiki

Aquest dissabte hem realitzat un curs individual de Reiki I al Centre Cívic Cabot i Barba.

 

20.03.13 - Centre Andana visita l'exposició del pintor Pere Martir Brassó.

Núria Mareca i Pere Màrtir Brasso col.laboren com a voluntaris d'art-teràpia al club d'ajuda social andana. Aquest dimecres els usuaris del centre van visitar l'exposició de pedres i besties que d'en Pere Martir al museu-arxiu de Can Caralt a Llavaneres.

 

 

09.03.13 - Taller de Flors de Bach i Reiki

Setena jornada del taller de Flors de Bach, conduïda per la terapeuta Teresa Farré al Centre Cívic Cabot i Barba. També durant la setmana s'han realitzat dos cursos individuals de Reiki (Reiki I i II)

 

09.03.13 Compartim espai de meditació i Reiki amb el grup d'interns Quatre Camins Solidari.

Voluntariat al Centre Penitenciari Quatre Camins, on apropem dos dissabtes al mes la Meditació i Reiki als interns del Centre.

 

 

08.03.13 - Experiència Reiki als alumnes centre obert de l'escola Salesians

Durant aquesta setmana, els alumnes amb edats compreses entre els 6 i 14 anys, han pogut gaudir del Reiki. Durant tres dies, més de 60 alumnes han passat sessions que s'han organitzat.

 

 

04.03.13 - Entrevista en el Mòdul 4 del Centre Penitenciari Quatre Camins

Col.laborem com a entrevistats a la tretzena edició del magazine "Universo Cultural: el magazine abierto" del mòdul 4 del centre penitenciari de Quatre Camins. El magazine fet pels interns, ofereix opinions, entrevistes, artícles i temes de la vida quotidiana.

Accedir-hi

 

04.03.13 - Reiki al mòdul 8 del Centre Penitenciari Quatre Camins 

En la tretzena edició del magazine "Universo Cultural: el magazine abierto" del mòdul 4 del centre penitenciari de Quatre Camins dins la secció SENTIRNOS-BÉ, els interns del mòdul 8, expliquen les seves experiències personals com a receptors de Reiki. 

Accedir-hi

 

23.02.13 - Taller Flors de Bach

Sisena jornada del tallerde flors de Bach, conduïda per la terapeuta Teresa Farré al Centre Cívic Cabot i Barba.

 

18.02.13 - EnVi a Mataró Radio

Aquí teniu la imatge de la voluntària Dolors Florido el dia de la seva intervenció al programa de radio "Viu la vida".

Més informació a Envi a la ràdio

Accedir-hi

 

17.02.13 Nous Voluntaris EnVi

Durant aquest mes s'han incorporat dos nous col.laboradors al club social Andana, un voluntari de psicologia i un altre de relaxació per adiccions.

 

09.02.13 - Taller de flors de Bach

Realitzada la cinquèna jornada del taller de flors de Bach, conduïda per la terapèuta Teresa Farré al Centre Cívic Cabot i Barba.

 

02.02.13 i 09.02.13 - Compartim espai de meditació i Reiki amb el grup d'interns Quatre Camins Solidari.

Continuem col.laborant, a partir d'ara dues vegades al mes, amb el Centre Penitenciari Quatre Camins amb un espai ofert pels educadors de cap de setmana del centre i EnVi Associació al grup Quatre Camins Solidari. L'objectiu d'aquesta activitat és apropar les tècniques de salut natural (Meditació i Reiki) al Centre.

 

 

26.01.13 - Taller de flors de Bach i taller d'energia i minerals.

Realitzada la quatra jornada del taller de flors de Bach, conduïda per la terapèuta Teresa Farré al Centre Cívic Cabot i Barba. A la tarda es va portar a terme un taller obert d'energia i minerals.

 

25.01.13 - Voluntariat d'Arteràpia al Centre Andana

Aquí teniu unes fotografies de l'activitat esmentada que realitzem tots els dimecres a aquest centre d'ajuda social a Mataró.

 

 

25.01.13- Curs de Reiki I i curs de Reiki III

Fotografies de l'entrega dels certificats de Reiki als alumnes d'aquests cursos. 

 

 

24.01.13 i 17.01.13 - Voluntariat de Reiki a Quatre Camins

Dins del Centre Penitenciari Quatre Camins, col.laborem en el mòdul 8 oferint Reiki als interns amb problemes d'adiccions. A partir d'ara la nostre col.laboració serà setmanal. 

 

17.01.13 - Memòria d'activitats 2012

Ja tenim la memòria i les dades de les activitats de l'any 2012 del voluntariat de Reiki dut a terme per l'Atrc a Mataró.

Accedir-hi

 

17.01.13 - Exposició fotogràfica

La voluntaria de Reiki Anna Esteban inagura el dijous 17 de gener a les 19:30 l'exposició "Quan un àngel et visita" al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

Amb paraules de l'artista aquesta mostra: "és una sèrie fotogràfica d'autoretrats que descriu el camí viscut a partir del moment en què em diagnosticaren un càncer. És un exercici d'introspecció davant la càmera on es mostra l'evolució interior que vaig experimentar durant el meu guariment. 

 12.01.13 - Taller de flors de Bach

Realitzada la tercera jornada del taller de Flors de Bach conduïda per la terapèuta Teresa Farré al Centre Cívic Cabot i Barba.


 

12.01.13 - Taller d'energia i minerals

Es va realitzar un taller d'energia i minerals al Centre Cívic Cabot i Barba conduït per la terapèuta de Girona, Teresa Ferrer. 

10.01.13 - Voluntariat de Reiki a Quatre Camins

Dins del Centre Penitenciari Quatre Camins col.laborem en el M-8 oferin una primera experiència de Reiki als interns amb problemes d’addiccions  d’aquest mòdul.

 09.01.13 - Voluntariat de Reiki a la residència d'avis Bellavista de Caldetes

El grup de voluntaris de Reiki de Caldetes va realitzar per primera vegada una sessió de voluntariat a la residència d'avis Bellavista. La sessió va comptar amb la participació de 27 receptors.


 

07.01.13 - Voluntariat de Reiki a Caldetes

Serveis Socials de l'Ajuntament de Caldetes difón amb un cartell les sessions obertes de voluntariat de Reiki en la seva sala cultural.

 

 

05.01.13 - Compartim espai de meditació i Reiki amb el grup d'Interns Quatre Camins Solidari.

 

Continuem col.laborant amb el Centre Penitenciari Quatre Camins amb un espai ofert pels educadors de cap de setmana del Centre i EnVi Associació all grup Quatre Camins Solidari. L'objectiu d'aquesta activitat és apropar les tècniques de salut natural al Centre.