TERÀPIES

 

REIKI: És una tècnica de reequilibrat energètic del plànol físic, mental i emocional de la persona. El Reiki actua canalitzant l'energia a través de les mans.

 

QUIROMASSATGE: És una tècnica de massatge manual que aporta beneficis a la pell, els muscles, el sistema ossi i el nerviós, millora la circulació en general i afavoreix el manteniment de la salut actuant també en la prevenció de la malaltia.

 

REFLEXOLOGIA: És una teràpia que es basa en el principi que els òrgans, les vísceres i la columna vertebral estan reflexats en les plantes del peus i de les mans. La reflexologia aplica massatge en determinades parts del peu o de les mans aprofitant els seus efectes reflexes.

 

CRISTALOTERÀPIA: Tècnica de Salut Natural que utilitza l'energia dels minerals per a reequilibrar de la persona a nivell físic, emocional i mental.

 

COACH AMB CAVALLS: Tècnica en la que s'utilitza els cavalls com a reflex emocional del nostre caràcter. A través de diferents dinàmiques amb ells podem resoldre situacions de conflicte.

 

FLORS DE BACH: Tècnica que utilitza les essències florals descobertes per el Dr. Bach per ajudar-nos a portar al nostre conscient tot allò que ens auto-limita o no ens deixa avançar.

 

RELAXACIÓ: Tècnica amb la que aprenem a alliberar el cos de totes les tensions i rigideses que acumulem en el dia a dia.

 

ART-TERÀPIA: L'expressió que provoca l'art esdevé una tècnica d'ajuda en el moment que la persona s'entrega al que surt del seu interior sense posar cap mena de fre en la seva creativitat.

 

MEDITACIÓ: Tècnica que té per objectiu deixar d'identificar-nos amb la ment i els pensaments per tal de poder connectar i experimentar la nostra naturalesa interna.